Okseculotte
Pris : DKK 450,-
Økologisk okseculotte.
Oprindelse: Lige efter tykstegen på den øverste del af bagpartiet.
Tilberedning: Culotten er bedst egnet til helstegning i ovn eller på grill. Den kan eventuelt marineres inden tilberedning. Brun kødet af og steg det færdig i ovnen på 185 grader. Culotten skal have en kernetemperatur på 57 grader.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 2 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 225 DKK inkl. moms.
Oprindelse: Lige efter tykstegen på den øverste del af bagpartiet.
Tilberedning: Culotten er bedst egnet til helstegning i ovn eller på grill. Den kan eventuelt marineres inden tilberedning. Brun kødet af og steg det færdig i ovnen på 185 grader. Culotten skal have en kernetemperatur på 57 grader.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 2 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 225 DKK inkl. moms.