Okseflank
Pris : DKK 180,-
Økologisk okseflank.
Oprindelse: Nedre del af slaget.
Tilberedning: Mariner enten kødet inden tilberedning eller krydr det undervejs. Steg kødet på en varm pande eller kipsteger. Lad kødet hvile og skær det efterfølgende i tynde skiver på skrå. Tilberedningstiden er kort og kødet anbefales at blive serveret rødt.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 0,6 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 300 DKK inkl. moms.
Oprindelse: Nedre del af slaget.
Tilberedning: Mariner enten kødet inden tilberedning eller krydr det undervejs. Steg kødet på en varm pande eller kipsteger. Lad kødet hvile og skær det efterfølgende i tynde skiver på skrå. Tilberedningstiden er kort og kødet anbefales at blive serveret rødt.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 0,6 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 300 DKK inkl. moms.