Vores team

Køkkenchef Bente Kaae Colding og hendes teams ambition er at skabe en kantine, hvor man kan koble af og være social, spise en lækker frokost og vende tilbage til arbejdet med fornyet energi. Vi sætter pris på gode madoplevelser.
Vi brænder for bæredygtighed, økologi og madspild - en tankegang, der gennemsyrer alle arbejdsrutiner i vores køkken.

Det stiller naturligvis store krav til kreativiteten i et køkken, at alle råvarer skal udnyttes til fulde, og rester ofte fryses ned med henblik på genanvendelse til andre retter. Det er dog vores oplevelse, at vi faktisk bliver mere kreative af at skulle tænke i genanvendelse og bæredygtighed.

Vores mad

Vi sætter en ære i at bruge sæsonens friske råvare. Vi er meget bevidste om madspild i vores team.

Kantinen har åben fra kl. 7.30 til 14.45 mandag til torsdag, fredag fra kl. 07.30  til 14.30 

Her kan du dagligt købe din morgenmad, og nyde din frokost. Derudover byder canteen på et sortiment af diverse lækkerier og ideer til gavekurve. 

Morgenmaden har åben fra 7.30-10.00 og frokosten fra kl 11.30- 13.00


Stefan Mrzyglod

Telefonnummer til kantinen:
+45 6029 8823
Kontakt til kantinen:
RmJjLjE3OEBjb29yLmNvbQ==
Adresse:
Lautrupbjerg 9-13
2750 Ballerup

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Food By Coor