Okserullesteg
Pris : DKK 400,-
Økologisk okserullesteg.
Oprindelse: Kappen fra okseinderlåret.
Tilberedning: Okserullestegen er god til rullepølse og pulled beef. Salt kødet og tilbered det som klassisk rullepølse eller braiseret.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 2 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 200 DKK inkl. moms.
Oprindelse: Kappen fra okseinderlåret.
Tilberedning: Okserullestegen er god til rullepølse og pulled beef. Salt kødet og tilbered det som klassisk rullepølse eller braiseret.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 2 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 200 DKK inkl. moms.